Gyémántfejes mikrodermabráziós kezelés

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el. Nagyon kedvelt, hatékony és fájdalommentes beavatkozás. Rengeteg problémára végleges megoldást kínál. A hámlasztás folyamán nem csak a bőr lecsiszolására kerül sor és nem csak a faggyúmirigyek és verejtékmirigyek tartalmának eltávolítására, hanem a bőr intenzív nyirokmasszázsát is elvégezzük, mellyel komoly méregtelenítési folyamatot indítunk el!

Bársonyos és egészséges bőrre vágysz? Végre van egy megoldás, amivel bőröd is új életet kezdhet!

Kozmetika

2013. áprilisától kozmetikával bővítettük Szalonunkat, melynek keretében - többek között - az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk vendégeinknek: 

Zöld Tea Sejtfrissítő Kezelés

A zöld tea kivonat legfontosabb összetevői a polifenolok, amelyek erős antioxidáns tulajdonságuknak köszönhetően semlegesítik a szabad gyökök káros hatását. A kezelés különösen az érzékeny bőrűeknek ajánlott. A kezelés során tápanyagokban különösen gazdag anyagokkal kényeztetjük bőrét, amely során javul a sejtek oxigénfelvétele, megszűnik a bőr irritációja. A kezelés után bőre hidratált, feszes, élénk lesz; általános állapota, tónusa, rugalmassága láthatóan javul.

Tinikezelések

Csak tiniknek!

Mi, szülők, nem feledtük el saját „viharos” pubertás korunkat, csak már nagyon-nagyon régen volt!

Egyes hormonok mellékhatásai testileg és lelkileg is megviselik a fiatalokat. Felesleges idegeskedés és családi „drámák” helyett a legjobb, ha inkább együtt érzünk tinédzser gyermekünkkel.